Evelien verpest uw favoriete nummer, deel 251

Ik weet dat ik niet meteen het zangtalent bezit waar een mens van achterover valt. Gelukkig leerde ik  dankzij youtube en talloze talentenjachten dat je helemaal niet moet kunnen zingen om dat met de wereld te delen.

Dat gezegd zijnde: soms vind ik het door mezelf geproduceerde stemgeluid acceptabel en dan deel ik dat met u. Zoals nu, dus. Luisteren is echter geheel op eigen risico.
Ge moet dus niet komen klagen achteraf.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/173970005″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

(foto: shutterstock.com)

0 thoughts on “Evelien verpest uw favoriete nummer, deel 251”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *