Liefste Goedele, we moeten eens praten

Dit stuk verscheen eerder in Charlie Magazine.

Liefste Goedele, we moeten eens praten. Allereerst wil ik je graag vertellen dat ik je fantastisch vind. En piemels ook. Ik ben ongetwijfeld een van hun grootste en meest enthousiaste fans. Ik ben ook niet vies van een pijpbeurt meer of minder. Integendeel zelfs. Als ik een euro kreeg voor elke keer dat ik een penis in mijn mond nam, ik zat nu te rentenieren op Ibiza.

Wil dat zeggen dat ik het eens ben met de sekscolumn die je dit weekend schreef voor NINA? Nee. Niet echt. “Als je van je man houdt, dan hou je ook van zijn penis. Punt. Pijpen is je liefde tonen.” Pijpen is je liefde tonen? Staat dat er echt? “Ik hoor het nog vaak: vrouwen die hun partner niet graag of zelfs niet willen pijpen. Omdat ze het vies vinden. Of eng. Ben je jonger dan achttien, dan geef ik je alle respijt. Maar aan de andere vrouwen: jullie zullen toch uit jullie ‘pijp’ moeten komen.” Moeten moeten moeten. Jonger dan achttien, ouder dan achttien, beste vrouwen, jullie moeten absoluut niets. (Jullie trouwens ook niet hoor, mannen.)

“Moeten moeten moeten. Jonger dan achttien, ouder dan achttien, beste vrouwen, jullie moeten absoluut niets. (Jullie trouwens ook niet hoor, mannen.)”

Goed, je nuanceert tussendoor wel wat. Zo laat je weten dat ‘niets moet’, maar vervolg je die zin wel door te zeggen ‘dat het toch vrij egoïstisch is om je man niet te pijpen’. Nogal contradictorisch, niet? En dan was er ook nog dit: “Dan mag je nog zo toegewijd al zijn hemden strijken, hem zijn café-avonden laten met zijn vrienden en de benen spreiden op zijn wenken, in zijn hoofd – en misschien ook in het echt – zal hij zoeken naar een vrouw die hem vol overgave pijpt.” Met andere woorden: je moet er niet van schrikken als je man je bedriegt. En eigenlijk is het ook wel je eigen schuld, dan. Had je hem maar moeten pijpen.

Ik vind het enorm fijn dat je tips geeft om mannen te tonen hoe hun penis de beste vriend kan worden van hun vrouw. Als je het daarbij gelaten had, had ik het vast een geweldig stuk gevonden. Ik werd zelfs instant geil van de zin ‘laat je penis speelse tikjes geven op haar billen, zoentjes op haar mond’. Maar dat verwijtende toontje erbij, dat afsluiten met ‘pijpen is het totaal aanvaarden van hem als man’, dat had toch echt niet gehoeven. Vrouwen hebben denk ik écht geen nood aan extra schuldgevoelens op seksueel vlak. Ik had van jou eerder verwacht dat je andere creatieve tips zou geven. Want uiteindelijk zijn er buiten pijpen nog heel wat andere manieren om een man seksueel te plezieren – dat weet jij volgens mij beter dan wie dan ook.

Om het kort samen te vatten voor de lezer: doe vooral wat je zelf wil, en waar jij je goed bij voelt, in bed (of elders). En laat je vooral niéts aanpraten door anderen. Je kan je lief ook graag zien zonder zijn of haar edele delen te likken.

0 thoughts on “Liefste Goedele, we moeten eens praten”

    1. Neen. We zouden er ooit samen over worden geïnterviewd op de radio, maar Goedele stuurde helaas haar kat! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *